Кој ќе има храброст да седне меѓу нив?

Само најхрабрите и тогаш се случува нешто …

https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/927.jpg?fit=590%2C320https://i1.wp.com/corba.mk/development/wp-content/uploads/927.jpg?resize=70%2C70AleksandarТВКој ќе има храброст да седне меѓу нив? Само најхрабрите и тогаш се случува нешто ... http://www.youtube.com/watch?v=RS3iB47nQ6EСмеј се секој ден
loading...